EUREKA! FESTIVAL!

HET EUREKA! FESTIVAL!

KOM NAAR HET EUREKA! FESTIVAL
 
Is het een prijsuitreiking?
Is het een muziekfestival?
Nee, het is Eureka! Festival!
 
Valkenswaard heeft er weer een fijn feestje bij: het Eureka! Festival. Prijsuitreiking van de Eureka! Quiz én muziekfestival in één. Plaats en tijd: op de Statie bij de Fantast en Du Commerce voor de deur, altijd een week na de Dorpsquiz.
 
Op het Eureka! Festival wordt de eindstand van de Eureka! Quiz bekendgemaakt. Er is een korte nabeschouwing met cijfers en statistieken en we geven een toelichting op de lastigste vragen. Aansluitend prijsuitreiking aan de winnaars en de winnende goede doelen.
 
En er is muziek, doorlopend optredens op drie podia binnen en buiten. Jonge en oude Valkenswaardse muzikanten krijgen alle kans hun talent te laten horen. Al meer dan tien bandjes/muzikanten hebben hun medewerking toegezegd.
 
Het Eureka! Festival is ook een mooie gelegenheid om collega-teams te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dankzij diverse foodtrucks hoeft ook de inwendige mens niets tekort te komen.
 
Kortom: het wordt een grandioze Valkeswirdse happening waar iedereen welkom is. Reden genoeg om ook met je hele team en aanhang naar de Statie te komen.
 
Wanneer? De week na de Dorpsquiz
Waar? Mooi op de Statie!
Iedereen is welkom!
Of je nou van Hits, Hoempa, House, Hossen of Headbangen houdt: kom naar het Eureka Festival op de Statie. Ook voor de prijsuitreiking van de Eureka Quiz natuurlijk! 
Piep en Blaos - puur Valkenswirdse blaaskapel
Zit ‘R Dik In - Een café op z’n kop zetten? Zit ‘R Dik In.
The DoMu Brothers - Genieten van allerlei hits in een nieuw jasje
René Schuurmans - Laat de zon in je hart!
Tijn Driessen B2B Faveworm - de betere clubmuziek op de Statie
Freek, Bram & Suzan - de meest sexy dancesensatie van Nederland!
Ministry of Rage - Rage Against The Machine tribute
Wilbert Pigmans - De Toreador himself
Rocksauce - Goede muziek met een lekker sausje eroverheen gegoten
Les Biscuits - Limp Bizkit tribute